Hirdetés

Rainbow Six: Siege - Twitch, Ash, Ela és Bandit gyengébb, Capitao és Lesion erősebb lesz

|

Jelentős változásokon mennek keresztül a Rainbow Six: Siege karakterei a szezonközepi frissítés után.

Hirdetés

A héten még csak az volt biztos és publikus, hogy Ela gyengülni fog, azt nem, hogy mások is. Pedig Twitchet sokkal durvábban nerfelték.

Hirdetés

A tesztszerveren január 11-én élesedik a 4.2-es patch, ami alapvetően az operátorokat változtatja meg, méghozzá így:

- Ela SMG-jének tárjába 40 lövedék fér 50 helyett, illetve nő a fegyver visszarúgása. 

- Ash R4-C-jének sebzése 39-re csökken 41-ről.

- Capitao Para-308-ának sebzése 48-ra nő 43-ról, és kevésbé lesz random a visszarúgása. A csapat úgy érezte, a karaktert túl kevesen változtatják, ezért a nyílpuskáján is változtatni fog hamarosan.

- Twitch drónja 15 helyett csak 5 lövedéket fog tudni kilőni (Twitch mainként belül ordítok - a szerk.), mert jelenleg túl sok kütyüt képes kiiktatni. A változástól a Ubisoft azt reméli, a játékosok jobban mérlegelik, mire használják el a lövedékeket.

- Bandit 3 helyett 2 szögesdrótot vihet magával. Még mindig túl sokszor választják a játékosok, a Ubisoft szerint ez majd segít a problémán. (Bizonyára a szögesdrótok száma miatt választják, nem a fegyvere miatt... - a szerk.)

- Lesion Gu Mine-ja 35 helyett 30 másodperc alatt töltődik újra.

A játékmenetet érintő változások közül a legfontosabb, hogy akit beszédít valamilyen kütyü, az tovább tud sprintelni, viszont ugyanúgy lassabb lesz és lassabban forgathatja a kamerát, ugyanakkor ez a hatás négy másodpercig tart csak a mostani hét helyett. Hallani és látni ugyanúgy hét másodpercig nem lehet.

Emellett bekerül a T-AA és vele a Resolution Scaling, valamint a Sharpness Factor, ezzel jobb framerate-et érhetünk el. A játékosok látni fogják, ha csapattársuk épp a bombahatástalanító kütyüvel babrál, illetve ha sikerült a támadó csapatnak leraknia, a köridő kijelzője a hatástalanításig hátralévő időt fogja mutatni. A Bomb mód esetében további változások jöhetnek, ezeket a Six Invitationalön fogják részletezni februárban. 

És ha már streaming: új felhasználói felületet kap a spectarter mód, így a casterek jobban láthatják, mi zajlik épp. Ez így fog kinézni:

Javítanak még sok hibát, köztük Bandit pajzsos glitchét, a 2D-ssé válást, a Dokkaebivel, Echóval, Zofiával és Yinggel kapcsolatos problémákat, valamint a Chalet, a Bank, a clubhouse, a Consulate, a Tower, a Kanal, a Coastline és a Theme Park pályák egyes hibáit. Ezekről a blogon olvashattok, görgessetek le a "Bug Fixes" részig, mert minden mást megírtunk feljebb.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)