Hirdetés

Rainbow Six: Siege - emiatt a bug miatt visszaüthet Mira kütyüje

|

Máris felfedeztek egy komoly problémát az egyik új operátor speciális képességével, úgyhogy egyelőre csak saját felelősségre használjátok.

Hirdetés

Tegnap landolt a Rainbow Six: Siege második évének első DLC-je, amely az új pálya mellett két új operátorral is szolgált. Az már most nagyon jól látszik, hogy az új képességek felkavarják majd a metát (arról nem is beszélve, hogy a fegyvereik is nagyon jók), Mira kütyüje azonban egy kicsit bugos.

Az általa felrakott ablakot ugye belülről ki lehet nyitni, ha szétverjük az ablak alatti palackot. Erre egyébként Twitch drónja is képes, így nagyon fontos, hogy ezt ne engedjük be a szobába. Tegnap kiderült, hogy egy jól irányzott ütéssel a támadók kintről is ki tudják nyitni az ablakot.

Ahogy az a videón is látszik, egy kis gyakorlással egyáltalán nem nehéz a dolog. A bugot ugye az okozza, hogy a karakter modellje ütés közben átlóg az üvegen (így tudja két játékos egymást lekéselni Plane-en az ablak két oldalán), amire így kapásból talán az a legjobb megoldás, hogy egy kicsit lentebb teszik a palackot. Amíg ki nem javítják, legyetek óvatosak!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)