Hirdetés

Rainbow Six: Siege - kiszivárgott videón Mira, az új operátor

|

Már csak néhány napra vagyunk a hivatalos bejelentéstől, de a Ubisoftnál valaki megint túl korán nyomta meg a gombot.

Hirdetés

A hétvégén rendezik a Rainbow Six: Siege Invitational versenyt, ahol nemcsak a világ legjobb csapatai mérik össze tudásukat, de bemutatják majd az új pályát és a DLC-vel érkező két operátort is.

Jackalt már egy rövid teaser videóval megszellőztették, Mirával kapcsolatban azonban eddig csak teóriákra hagyatkozhattunk. Most egy kicsit közelebb kerültünk az igazsághoz, felbukkant ugyanis egy videók előtt elinduló reklám, ami valahogy így néz ki:

Hogy pontosan mit tud az operátor, az továbbra is rejtély, de nagyon úgy tűnik, hogy valamilyen lyukat robbant a megerősített falba. Ez így önmagában nem túl izgalmas, sokan azonban azt feltételezik, hogy valamilyen golyóálló üveg kerül majd a lyukba, így a védők kilátnak, a támadók azonban nem tudnak belőni.

Hogy pontosan hogyan működik a speciális képesség, arra a hétvégén derül majd fény.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)