Hirdetés

Rainbow Six: Siege - végre Mute is kap egy SMG-t

|

A Wind Bastion frissítése számos meglévő karakteren változtat, és átalakítja egy kicsit a shopot is.

Hirdetés

December elején indul a Rainbow Six: Siege harmadik évének negyedik szezonja, mely két, egész érdekes operátort és egy hangulatos pályát kínál. 

Hirdetés

Az újdonságokat javítások és változtatások is kísérik. Az egyik legizgalmasabb, hogy a Ubisoft növeli az SMG-11 sebzését, és Mute is megkapja másodlagos fegyvereként. Ezzel szeretnék a karaktert egy kicsit népszerűbbé tenni.

Clash rázása 3 helyett 5-öt sebez kattanásonként, egyrészt mivel a korábbi változtatások következtében túl gyenge lett, és emiatt veszített népszerűségéből, másrészt mert Nomad jól fogja tudni counterölni.

Közben Lesion és Zofia gyengébbek lesznek: előbbi T-5 SMG-je kevesebbet sebez, utóbbi három szédítőgránát helyett csak kettőt vihet.

Változik továbbá az eldobható cuccok repülési íve, a prizmáktól a Grzmotokon át Valkyrie kameráiig minden könnyű cucc az új íven fog repülni (kivéve a Nitro Cellt). Kaid és Nomad kütyüjeinek lehelyezésekor láthatjuk, milyen körben hatnak, de ez a lehetőség kikapcsolható lesz.

A Ranked mód pályái közé természetesen azonnal bekerül a Fortress, emellett a Bank, a Clubhouse, az Oregon, a Kafe, a Consulate, a Chalet, a Border, a Coastline, a Skyscraper, a Villa, a Hereford és a Theme Park foroghat be. Casualben marad a House, a Plane, a Favela, a Kanal, a Yacht és a Tower.

További javításokról és változásokról itt olvashattok. A Wind Bastion újításait a napokban megnézhetjük a tesztszerveren, és december elején élesben is kipróbálhatjuk.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)