Hirdetés

Rainbow Six: Siege - friss részletek szivároghattak ki a negyedik év utolsó szezonjában érkező operátorokról

|

Ismét új információkkal jelentkezett egy megbízható szivárogtató, aki még az ötödik évről is elárult néhány érdekességet.

Hirdetés

Valamiért nagyon nem sikerül titokban tartani a Rainbow Six: Siege-be érkező újdonságokat, amelyek többségéről már jóval a megjelenés előtt megtudhattunk ezt-azt mostanában. Most pedig ismét előkerült a ResetEra fórum eddig egész pontos részletekkel szolgáló tagja, Kormora, és újfent elárasztott minket információkkal.

Hirdetés

Az már régebben meg lett erősítve hivatalosan is, hogy egy kenyai és egy indiai operátort kapunk a negyedik év negyedik szezonjában, azonban a szivárogtató már azt is tudni véli, mire lesznek képesek az újoncok. Információ szerint az indiai támadó gránátvetővel egy olyan kütyüt tud kilőni, ami feltöltődik, majd hatástalanítja a körülötte lévő eszközöket. A kenyai védő kütyüje pedig képes beszívni és felrobbantani a gránátokat. Ez nagyjából úgy működhet, mint Jager ADS-e, csak épp sokkal kellemetlen meglepetést okozhat az ellenfeleknek.

Kormora a Siege ötödik évéről is beszélt egy kicsit, és állítása szerint még egy gyógyító drónnal rendelkező operátor is jöhet később, illetve egy olyan karakter is, aki mindkét kezében fegyvert tart, de ezek nem 100%-ig biztos információk. Új általános kütyük is jöhetnek, így a védők például egy riasztót, a támadók pedig egy kisebb termit bombát kaphatnak.

Értelemszerűen a fenti információkat egyelőre csak pletykaként szabad kezelni, de tekintettel a korábbi fejleményekre, nem is annyira elképzelhetetlen, hogy beigazolódnak Kormora jóslatai. Ti örülnétek ezeknek az operátoroknak?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)