Hirdetés

Rainbow Six: Siege - sok újdonság és változás jön a negyedik év során

|

Többek között vadonatúj operátorokat és átdolgozott pályákat is kapunk az elkövetkezendő hónapokban.

Hirdetés

Az ausztrál harcteret és karaktereket hozó Operation Burnt Horizon fogja nyitni a Rainbow Six: Siege negyedik évét, ám ez csak a jéghegy csúcsa, ugyanis még több új tartalom érkezik a jövőben. A Ubisoft most bemutatta, mi mindent kapunk majd.

Hirdetés

A csapat közzétett egy roadmapet, amin szemügyre vehetjük a negyedik év különböző szezonjainak újdonságait. A jelek szerint minden évadban két új operátort fogunk kapni, és a vadonatúj Outback pálya bekerülése mellett később még át lesz alakítva a Kafe Dostoyevsky, a Kanal, illetve a Theme Park is. Emellett különleges eventekre is számíthatunk a szezonok során.

Egyébként a Ubisoft azt is bemutatta, mely országokból érkeznek majd az új operátorok, és úgy tűnik, hogy az ausztrál karakterek után először amerikai és dán, aztán perui és mexikói, végül kenyai és indiai terrorelhárítókkal fog bővülni a játék. A negyedik év során több meglévő karakteren is változtatni fog ezt-azt a csapat, így például Lion, Glaz és Ying is átalakulnak majd egy picit.

Jó hír még, hogy a stúdió úgy döntött, felosztja a Rainbow Six: Siege fejlesztői csapatát, ami annyit jelent a gyakorlatban, hogy ezentúl külön brigád fókuszál majd az operátorok kiegyensúlyozottságára, illetve a játékosok viselkedésére is. A playlistek is egy külön csapatot kapnak, aminek az lesz a feladata, hogy a pályák variálásával jobb élményt biztosítsanak a játékosok számára. A tervek szerint valamikor később a Pick & Ban rendszer is bekerül majd a ranked játékmódba.

A játék e-sport részéről is beszéltek egy kicsit és közzétettek egy naptárat, ami mutatja, hogy melyik hónapban milyen versenyre számíthatunk a közeljövőben.

Persze ez csak az új tartalmak egy része, ugyanis a Ubisoft elég sok aprósággal készül jobbá tenni a Rainbow Six: Siege-et. Az alábbi fejlesztői videóban meg is nézhetitek a többi újdonságot.

Hogy tetszenek?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)