Hirdetés

Rainbow Six: Siege - PS5-re is elérhető lesz, a Ubisoft nem tervez folytatást

|

A Ubisoft továbbra is hosszú távra tervez a lövöldével, eszük ágában sincs egy másik játékot piacra dobni.

Hirdetés

Nemrég zajlott a Rainbow Six: Siege kilencedik Pro League szezonjának döntője, ahol a Ubisoft megmutatta, milyen operátorokra és változtatásokra számíthatunk a jövőben. Az újságíróknak persze rengeteg kérdése volt ezeken túl is.

Hirdetés

A Daily Star riportere például azt akarta megtudni, dolgoznak-e már a folytatáson, illetve mit terveznek a következő generációra. Alexandre Remy brand director elmondta, hogy nincs tervben a Siege 2, és minden bizonnyal támogatni fogják a következő generációs konzolokat is.

Nem akarjuk feldarabolni a közösségünket az egyes platformok közt. Egy ideális világban azon dolgoznánk, hogy minden platform játékosai együtt nyomhassák. Ugyanezzel a mentalitással készülünk a következő generációra is.

Túl sokat egyelőre nem tudunk a következő generációról, de a PS5 visszafelé kompatibilis lesz, ahogy jó eséllyel az Xbox is, így a jelenlegi Siege játékosok elvileg simán migrálhatnak.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)