Hirdetés

Anime-stílusú trailerből tudhatjuk meg, mi a Nighthaven a Rainbow Six: Siege-ben

|

A pár hete megjelent Operation Shifting Tides operátorai új szerelésben mennek bevetésre az új trailerben.

Hirdetés

Még novemberben nyilatkozta azt a Ubisoft, hogy szeretnének kicsit ráerősíteni a játék sztorielemeire. Hogy ez mennyire lesz jó döntés, az majd a jövőben kiderül, de a mostani trailer tükrözte irány egyáltalán nem rossz. Láthatjuk a Nighthaven tagjait bevetés közben, kicsit többet megtudhatunk a hátterükről és kapcsolatukról az osztag többi tagjával.

Hirdetés

Az új trailer egyébként két célt szolgál: bemutatni a karaktereket, és felvezetni a tegnap bekerült Nighthaven Collection skin gyűjteményt. Ezek a karakterkinézetek január 6-ig lesznek elérhetőek, és Alibihez, Fuze-hoz, IQ-hoz, Jackalhoz, Mute-hoz, és Rookhoz lehet beszerezni őket, 300 R6 kredites vagy 12500 renownos áron. Egy Nighthaven szerelés csomag egyébként mindenkinek jár, aki bejelentkezik az esemény ideje alatt.

Nektek mennyire jön be ez a sztoriközpontú új irány?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)