Hirdetés

Rainbow Six: Siege - horrorisztikus előzetest kapott az új támadó, Nøkk

|

Nem szeretnénk vele sötét szobákban összefutni.

Hirdetés

A hétvégén zajlik majd a Pro League döntője, ekkor leplezi le a Ubisoft a Rainbow Six: Siege negyedik évének harmadik és negyedik terrorelhárítóját.

Hirdetés

Már az Operation Burnt Horizon elején is hallottunk pletykákat, amik most beigazolódni látszanak. A teaser alapján a támadó Nøkk ideiglenesen láthatatlanná tud válni, illetve legalább annyira rémisztő, mint Samara a körből, úgyhogy aki meglátja, egy tárat biztosan ráenged reflexből. Már ha előbb veszi észre, mint Nøkk őt.

A védő neve Warden lehet, képességét aktiválva pedig nem hatnak rá a villanógránátok, és átlát a füstön. A Ubisoft várhatóan őt is bejelenti a napokban. A szezon maga  hivatalosan június első napjaiban indulhat.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)