Hirdetés

Rainbow Six: Siege - a Ubisoft arra kíváncsi, hogy hogyan képzeljük el a játék jövőjét

|

Új TDM mód? Open-world játékmenet? Esetleg egy Rainbow Six: Siege 2? A Ubisoft most a játékosok véleményére kíváncsi.

Hirdetés

Redditen bukkant fel az a kérdéssor, amit a Ubisoft a Rainbow Six: Siege játékosok egy részének küldött ki emailben, és amiben rengeteg dologgal kapcsolatban kikérték a véleményüket.

Hirdetés

A kérdőívben voltak kérdések a jelenlegi játékmenettel kapcsolatban (támadni vagy védeni szeretünk-e jobban, melyik módok a kedvenceink, melyik operátor a favorit), illetve volt egy feltételes szekció is, amiben esetleges jövőbeli újításokról kérdezték a rajongókat, akik elmondhatták, mennyire érdekelné őket az alábbi játékmódok egyike: szóló kampány, nyílt világú felfedezés, kooperatív PvE (mint az Outbreak volt), egy újfajta PvP mód, team deathmatch, capture the flag.

Emellett arra is kíváncsiak voltak, hogy megvennénk-e egy olyan játékot, ami a Rainbow Six Siege alapjaira építkezik, de egészen új irányba viszi el a játékmenetet (új pályák, játékmódok, operátorok, ellenfelek és kozmetikai cuccok). 

Nagyon meglepődnénk, ha hirtelen bejelentenének egy új játékot, de a Ubisoftnál sosem lehet tudni.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)