Hirdetés

Rainbow Six: Siege - holnap indul az Operation Burnt Horizon

|

Véget ért a kéthetes tesztelés, az ausztrál terrorelhárítók készen állnak a bevetésre. Sok minden változik.

Hirdetés

Újabb szezon, és ezzel újabb év veszi kezdetét a Rainbow Six: Siege életében. Mozzie-t és Gridlockot már a Six Invitational során megismerhettük, illetve aki felugrott a publikus tesztszerverre, maga is kipróbálhatta képességeiket.

Hirdetés

A Year 4 Pass vásárlói március 6-ától használhatják őket az éles szervereken (nem tudni még, hány órától lesz karbantartás), a többieknek szokás szerint egy hetet kell várni. A Ubisoft sok tapasztalatot szerzett az elmúlt két hétben, így a korábban bejelentett változásokon túl módosítottak a kamera pozícióján is, hogy kihajlásnál mindig látszódjon a karakterek feje.

Emellett frissítették a futás és mozgás animációit, felemelték a rankedezéshez szükséges szintet 20-ról 30-ra, újraélesztés után PvP-ben 20 életerőt kapunk 50 helyett, Terrorist Huntban pedig 15-öt, illetve a holo irányzék színe függ a fegyver skinjétől. Capitao tervezett változásait nem léptetik életbe, ugyanolyan marad, mint a Wind Bastion során volt, viszont Dokkaebi csörgetése nem 18, hanem 12 másodperc után hallgat el magától. További javításokról itt olvashattok.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)