Hirdetés

Rainbow Six: Siege - ausztrál operátorokkal jön az Operation Burnt Horizon

|

A Ubisoft hivatalosan is leleplezte a negyedik év első nagy frissítését, amiről hamarosan még több részletet kapunk.

Hirdetés

Egy korábbi szivárgás és a Ubisoft egyik Twitter-bejegyzése alapján már sejteni lehetett, hogy ausztrál karakterekkel fog bővülni a lövölde a közeljövőben. Most megtörtént a hivatalos leleplezés, de egyelőre kevés információt kaptunk.

Hirdetés

A csapat bejelentette, hogy a negyedik év első nagy tartalmi frissítése az Operation Burnt Horizon nevet viseli, és az ausztrál SASR két operátora fog becsatlakozni a játékba. A leírások alapján egy higgadt támadót kapunk, aki csak a feladatára koncentrál, a védő pedig egy gyors észjárású személy lesz, aki leginkább a dicsőségért csinálja ezt az egészet.

A bejegyzésben az új kütyükre is utal a Ubisoft, amelyek közül az egyik picit megnehezíti majd a roamer típusú védők életét, a másik pedig a támadóknak okozhat majd kellemetlen perceket. Emellett egy új pályáról is szót ejtettek a srácok, ami jó eséllyel egy pusztában lévő, motellel egybekötött benzinkút lesz.

További részleteket pedig a Six Invitational során, február 17-én kapunk majd.

Szerintetek mit tudnak majd az új operátorok?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)