Hirdetés

Rainbow Six: Siege - Elát újra nerfelték, visszatért a Yacht

|

A tesztszerveren már éles az Operation Chimera, így megtudtuk, milyen változások érik a karaktereket és a játék más részleteit.

Hirdetés

A teljes változat megjelenésére még várni kell két hetet, de a TTS-en kipróbálhatók mind az új operátorok, mind az első frissítéssel érkező változások.

Hirdetés

Most még csak a szezon alatt elérhető módosítások egy kis része került be, de ezek is könnyen észrevehetők. Ami a karaktereket illeti: Ela SMG-jének visszarúgása nőtt, ereje csökkent 28-ról 23-ra. Gránát helyett pajzsot kap, hogy ne tudjon lyukakat ütni a falakon, vagy ha nagyon akar, a sörétesét vigye. Kapkantól elveszik a szögesdrótot, és impact gránátokkal lesz gazdagabb, hogy ne kelljen annyi mindennel foglalkoznia a felkészülési fázisban. Blitz gyorsabb lett, de kevésbé szívós, 2-es a sebessége és a páncélzata is.

A mindenkit érintő változások között fontos, hogy a földön fekvő operátorokra érkező találatok most már minden esetben célt érnek; gyorsabban frissül újratöltésnél a lőszerszámláló, a célzással megszakad a töltés animációja, és nem kell mindig elölröl kezdeni, folytathatjuk például a tár eltávolítása utáni ponttól. Végre nem lehet már a pajzsokra mászni, ha bárki megpróbálja, a pajzs megsemmisül és visszakerül eredeti tulajdonosához.

A Casual playlisten a Bartlett helyét átvette a Yacht, de Rankedbe nem került vissza. 

A javítások listája is elég szép, nézzétek meg itt.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)