Hirdetés

Rainbow Six: Siege - megjelent az új DLC, már játszható az új játékmód

|

Közel két hétnyi tesztelés után ma mindhárom platformon élesedett az Operation Chimera, így az új operátorok mellett már az Outbreak is játszható.

Hirdetés

A legutóbbi Rainbow Six Invitational alatt jelentette be a Ubisoft, hogy milyen újítások várhatóak a Siege harmadik évének első DLC-jében, ma pedig élesítették is azokat.

Hirdetés

A cikk írásának pillanatában az Xbox One-os szervereken még épp élesítik a frissítést (délután 5-re hivatalosan végeznek vele), de PC-n és PlayStation 4-en már kipróbálható Finka és Lion is (feltéve, hogy van Season Passotok, egyébként egy hét múlva kapjátok meg őket), illetve rámehettek az új kooperatív játékmódra, az Outbreakre, amiben háromfős csapatokban kell túlélni a fertőzöttek hordái ellen. PC-n 14 gigát kell letölteni, míg konzolon durván 10 gigás a frissítés.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)