Hirdetés

Rainbow Six: Siege - márciusban indul az Operation Chimera, mindenki kap egy elit skint

|

A Ubisoft úgy szeretné megköszönni a rajongók támogatását, hogy ajándékba ad egy öltözéket mindenkinek, aki még az új szezon indulása előtt játszik egy meccset.

Hirdetés

Elképzelhető volt, hogy még februárban elstartol az új szezon, viszont az is logikus, hogy márciustól indítják. Az Operation Chimera részleteit a Six Invitational során jelentik be, ami február 13-tól 18-ig tart.

Hirdetés

Ezt követheti két hét publikus tesztelés, majd végül március 6-án jöhet az éles start, és március 13-án kaphatják meg az új operátorokat azok, akik nem vesznek Year 3 Passt.

A dátumot Craig Robinson közösségi menedzser tweetjéből tudtuk meg, aki egy képpel jelentette be, hogy a játék minden játékosa egy Ash Elite öltözéket kap az Operation Chimera indulásakor.

Tegnap hallottunk pár szót az újoncok képességeiről, de még mindig csak találgathatunk, mit tudnak valójában.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)