Hirdetés

Rainbow Six: Siege - ütős kütyükkel jöhetnek az új operátorok

|

A Ubisoft egy jópofa videóban mutatta be, nagyjából mire is lesznek képesek a következő szezonban érkező karakterek.

Hirdetés

Nyár elején már pletykáltak arról, milyen kütyükkel lesznek felszerelve a következő operátorok, ráadásul most nagyon úgy tűnik, igaza is volt a szivárogtatónak. Nemsokára hivatalosan is bemutatkoznak az újdonságok, de a fejlesztők már elkezdték felvezetni a bejelentést.

Hirdetés

A Rainbow Six: Siege negyedik évének harmadik szezonja az Operation Ember Rise nevet kapta, és ahogy azt már megszokhattuk, a megjelenésével ismét két új karakter érkezik a játékba. A Ubisoft videójában Mira tesztelget két új kütyüt, így nagyjából már van fogalmunk arról, mit is tudnak azok.

Az első egy mászókarom, vagyis angolul grappling hook, amit kilőve valószínűleg odahúzhatjuk magunkat bizonyos felületekhez. A második pedig egy lerakható pajzshoz erősített tartály, ami elég komoly pusztítást okoz, ha kilőjük. Még rejtély, hogy egészen pontosan milyenek lesznek ezek a játékban, de szerencsére augusztus 18-án, a Six Major Raleigh 2019 keretében minden fontosabb tudnivalót el fog árulni nekünk a Ubisoft.

Addig is nézzétek meg ezt a kis teasert:

Szerintetek hasznosak lesznek az új kütyük?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)