Hirdetés

Rainbow Six: Siege - készüljetek, jön az Operation Grim Sky

|

Szeptember 4-én élesben is rajtol az új tartalmi csomag, ideje lesz újra berúgni az ajtókat.

Hirdetés

A tartalom már augusztus 20. óta kipróbálható a játék tesztszerverein, de szeptember 4-én végre az éles szerverekre is felkerül. A Rainbow Six: Siege - Operation Grim Sky a harmadik csomagja a Year 3 tartalomáradatnak.

Hirdetés

Akárcsak a többi DLC, ez is két új operátort tartalmaz: Mavericket és Clasht. Előbbi egy támadó karakter Amerikából, aki egy elég laza lángvágóval van felszerelve, utóbbi pedig egy védekező operátor Nagy-Britanniából. Clash egy hatalmas pajzsot és sokkolót kapott.

Mindkét karakter, az átalakított Hereford Base-zel PC-re, PlayStation 4-re és Xbox One-ra szeptember 4-től lesz elérhető. Mi várhatóan rárepülünk majd a GameStar csapattal, ti kipróbáljátok? Gyakoroljatok, mert jön a Magyar Nemzeti E-sport Bajnokság!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)