Hirdetés

Rainbow Six: Siege - két védőt és sok mást hoz az Operation Para Bellum

|

Míg a harmadik év első szezonja két támadóval bővítette a felhozatalt, a második szezon helyrebillenti az egyensúlyt.

Hirdetés

Még két hetet kell várnunk az Operation Para Bellum teljes leleplezésére, de a Ubisoft, ahogy az előző szezon előtt is tette, most is hosszasan és lassan fogja csepegtetni az infókat.

Hirdetés

Ma megjelent az első poszt, ami már nem teaser, hanem konkrétumokat is tartalmaz. A május 19-20-án bemutatkozó és feltehetően június első hetében induló Para Bellum során egy a semmi közepén lévő olasz villába indulhatunk bevetésre (ez lesz az eddigi legkompetitívebb map, jelentsen bármit is a jelző), és bár a fenti képen támadnak, valójában védekezni fognak az új operátorok. A kütyüikről egyelőre nem esett szó, de korábban felmerült, hogy egyikük hologramokat tud majd letenni, a másik pedig egy távirányítós löveget kap. 

Az viszont biztos, hogy a Clubhouse pályát egy kicsit átalakítják, Echo kap még egy drónt, illetve bekerül a falra szerelhető kamera, ami már tesztelhető a TTS-en (az Echo buffal együtt). Megváltoztatják a dropshot működését (a fekvés közben lövést), és már az új hatástalanító eszközt használhatjuk majd a mostani, nomád, szétverős módszer helyett. Élesítik a Pick & Ban rendszert is, mellyel mindenki kitilthat két-két operátort az ellenfél csapatból.

További részletek a napokban érkezhetnek, mi ki leszünk élezve és azonnal szólunk, ahogy bármit tudnotok kell. Egyébként ma elérhetővé válik Valkyrie elit skinje, csapjatok le rá.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)