Hirdetés

Rainbow Six: Siege - új kedvenceket hozhat az Operation Phantom Sight

|

Rég volt már, hogy egy új karakter felkavarta a metát. Most végre sor kerülhet erre. Bemutatkozott a Siege következő szezonja, összeszedtük a tudnivalókat.

Hirdetés

A hétvégén lezajlott a Pro League döntője, és ahogy az az ilyen nagy Siege-es eseményeken lenni szokott, megtudtunk ezt-azt a következő szezon újdonságairól.

Hirdetés

A várhatóan június elején startoló Operation Phantom Sight egy új támadót és egy új védőt hoz, valamint átdolgozza a Kafe Dostoyevskyt, amire tényleg ráfért egy kis ráncfelvarrás. Az új karakterek képességei alapvetően nem borítanak fel mindent, sőt, láttuk már őket a másik fél oldalán, viszont vadonatúj taktikákra adnak lehetőséget.

Az új támadó, Nokk Vigil és Caveira keveréke: láthatatlanná tud válni a kamerák számára, és ha aktiválja képességét, lépései elhalkulnak, viszont ahogy sprintelni kezd, lő, vagy csapdába lép, bukja az álcát. Smoke FMG-9-es SMG-jét vagy a hangtompítóval szerelt SIX12 shotgunt használhatja, illetve választhat egy hangtompítós Desert Eagle és egy 5.7 USG közül.

Az új védő nem csak azért szerethető, mert úgy néz ki, mint egy kémnek öltözött kertvárosi apuka. Warden kütyüje aktiválása után átlát a füstökön és nem hatnak rá a villanógránátok, így egyedül akadályozhat meg egy pusht vagy egy bombahatástalanító aktiválását. Laza öltözéke ellenére három armoros. Egy olyan MPX SMG-t választhat, amilyet Valkyrie is használ, vagy a Smoke-tól átvett M590A1 shotgunt, illetve emellé magával viheti az SMG-12-t vagy a P-10C pisztolyt.

A Kafe Dostoyevskyt nem rajzolják át annyira, mint a Herefordot, de lesznek változások. Átrendezik az alsó szint konyhás-cukrászdás részét, átalakítják a második emeleti Traint, valamint a legfelső emeletet is. A cukrászdát két részre osztották, a konyhát kibővítették, új szobák kerültek be a földszintre. Fent a piros lépcsőnél egy új zóna nyílik, ahova el lehet bújni a tetőablakból lövöldözők elől, illetve kibővítik a bár részét is. Bekerül még egy bombsite, a Pillar Roomot és a Reading Roomot kell majd megvédenünk.

A változásokat, ahogy a karakterek képességeinek működését és fegyvereit is az alábbi videóban láthatjátok.

Emellett kap egy kis frissítést a Store kezelőfelülete, a pick-ban rendszer hivatalosan is része lesz a Rankednek, kikerül belőle Hostage mód (Casualben és Customban játszható marad), illetve szebb felületen nézegethetjük, hogy állunk az aktuális szezonban, és hogy teljesítettünk korábban. Lesion pedig kap egy elit szettet.

Hogy tetszenek az újoncok?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)