Hirdetés

Rainbow Six: Siege - mindent megtudtunk az Operation Shifting Tidesról

|

Végre megismerhettük a negyedik év utolsó szezonjával érkező újdonságokat, amelyek elég izgalmasnak tűnnek minden fronton.

Hirdetés

Szivárgások és ilyen-olyan találgatások után a Ubisoft nemrég hivatalosan is leleplezte, mit tartogat a jövő a Rainbow Six: Siege számára. Így nagyjából mindent megtudhattunk a két érkező operátorról, valamint az átdolgozott Theme Park pályáról. A Season 4 elég komoly újításokkal dobja fel a mezőnyt, szóval minden R6 rajongónak érdemes most belevetnie magát az alábbi tényhalmazba.

Hirdetés

A következő szezonnal bekerülő első újonc egy indiai támadó, Kali, aki egy vadonatúj fegyverrel, a CSRX 300-assal fog pusztítani a pályán. Ezt ráadásul szó szerint kell érteni, ugyanis a bivalyerős puskával képes lesz átlőni több falat vagy játékost is egyszerre, így elég komoly meglepetést okozhat a védőknek. Persze van hátránya is a dolognak, mivel a CSRX 300 hangját nagyon könnyen felismerhetjük majd és egy ideig azt is láthatjuk, honnan érkezett a lövés, mivel a golyó jól látható csíkot húz maga után.

Kalinak természetesen van egyedi, a puskájáról kilőhető kütyüje is, ami beékelődik a falba, és annak mindkét oldalán elpusztítja a védők eszközeit. Így könnyedén lehet hatástalanítani például Bandit áramos csapdáit, vagy Maestro kameráját, de a lerakható pajzsokat és a szögesdrótot is gond nélkül kiiktatja. Sima falakban ráadásul lyukat is üt a kütyü, viszont a megerősített falakat és Mira ablakát nem tudja áttörni.

A másik új operátor Wamai, aki egy kenyai védő, és elég sok gondot okozhat azoknak a támadóknak, akik mindenfélével szeretnének dobálózni a pályán. A szinte bárhova feltapasztható, Mag-NET System nevű kütyüje ugyanis először megállítja a levegőben, majd magához vonzza a gránátokat, ezt követően pedig önmagával együtt felrobbantja őket. Egyébként a lerakható Mag-NET Systemek folyamatosan "újratermelődnek" majd a meccs során, hasonlóan, mint Lesion Gu csapdái.

Továbbá Wamai így nemcsak a gránátokat, hanem számos támadó operátor, köztük Ying, Ash, Capitao, Fuze és Nomad kütyüjét is képes eltéríteni. Az eszközt elég könnyű észrevenni és szétlőni, viszont ha ügyesen helyezzük el a pályán, akkor alaposan meglephetjük ellenfeleinket, és még azt is elérhetjük, hogy esetleg egymást sebezzék egy-egy elcsaklizott gránáttal vagy lövedékkel.

Mindketten a Nighthaven Special Intervention Group nevű, privát katonai szervezethez tartoznak, aminek egyébként Kali a vezetője, és a sztori szerint itt ismerkedett meg ő és Wamai. Az Operation Shifting Tides pedig nemcsak új operátorokat, hanem egy átalakított pályát is hoz. Ezúttal a Theme Parkot dolgozta át egy picit a Ubisoft, aminek hála teljes egészében eltűnt a vonatos rész az emeletről, és bekerült néhány új szekció. A srácok hoztak is nekünk egy videót, amiben megnézhetjük az új karaktereket bevetés közben, és az új Theme Park egyes részeit is megleshetjük.

Az új szezon november 11-én, vagyis holnap válik elérhetővé a tesztszerveren, és valamikor december elején érkezhetnek meg ezek a tartalmak élesben. Nektek hogy tetszenek az újdonságok?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)