Hirdetés

Fény derült a Rainbow Six: Siege következő szezonjának nevére, elvileg az operátorok is kiszivárogtak

|

A Ubisoft egy rövidke kedvcsinálóval kezdte meg az új szezon felvezetését, de a hivatalos részletek érkezéséig még egy kis türelemre lesz szükségünk.

Hirdetés

Már nem kell sokat várniuk az új tartalmakra a Siege-játékosoknak, ugyanis szélsebesen közeledik a játék ötödik éve, ami ismét sok újdonságot fog hozni, habár a korábban kiszivárgott szezonbérlet alapján úgy tűnik, kevesebb új operátort kapunk, mint az eddigi években. A fejlesztők mindenesetre végre elkezdték felvezetni a következő szezont.

Hirdetés

Most már hivatalos, hogy az ötödik év legelső szezonja az Operation Void Edge nevet fogja viselni. Ezt maga a Ubisoft jelentette be a Twitteren, de a stúdió egyelőre nem közölt részleteket az újdonságokról. Szerencsére nem kell sokat várnunk az első konkrét infókra, mert a február 16-án esedékes Six Invitational 2020-on valószínűleg minden fontosabb tudnivalóra fény derül majd.

Persze ez nem azt jelenti, hogy ne lehetne megtippelni már most, kik fognak hamarosan beszállni a taktikus lövöldözésbe. Egy frissebb szivárgás szerint az első új operátorok között lesz egy Oryx nevű védő, illetve vele együtt jön még egy támadó is, Yana. Míg előbbi egy nagydarab fickó, aki simán áttöri a gyengébb falakat a testével, addig utóbbi egy nő, aki valamiféle irányítható hologramot használhat majd harc közben.

Sőt, elméletileg már meg is nézhetjük a két új beszállót, köszönhetően az alábbi kiszivárgott képnek.

Ti örülnétek, ha valóban ilyen új karakterekkel jönne az Operation Void Edge?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)