Hirdetés

Rövid kedvcsinálóban akcióznak a Rainbow Six: Siege következő operátorai

|

A videóban nagyjából arról is képet kaphatunk, hogy mit tud majd a két érkező karakter, Oryx és Iana.

Hirdetés

A héten leleplezi a Ubisoft a Rainbow Six: Siege ötödik évének legelső szezonját, amellyel együtt két friss arc csatlakozik a lövöldébe. A csapat már elkezdte felvezetni az új frissítést, és a korábban kiszivárgott anyagok után most végre hivatalosan is megmutatták magukat az újoncok.

Hirdetés

Még egyetlen perc sincs az a trailer, amivel meglepett most minket a csapat, de azért így is alaposan szemügyre vehetjük a két friss operátort. Oryx egy védő lesz, aki nagy valószínűséggel könnyedén át tudja törni a falakat a testével, szóval komoly meglepetéseket okozhat majd ellenfeleinek, ha egyszer csak váratlanul megjelenik egy teremben. Iana pedig egy támadó karakter, és a jelek szerint valamiféle technológiának hála hologramot tud készíteni önmagáról, ami így első ránézésre eléggé ütős képességnek tűnik.

Az operátorok részletes leleplezésééig még várnunk kell egy picit, ám addig is lehet találgatni, mit is tudnak majd pontosan. Nektek hogy tetszik eddig a két karakter?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)