Hirdetés

Rainbow Six: Siege - megtudunk pár dolgot a marokkói terrorelhárítókról

|

Folytatja az infók csöpögtetését a Ubisoft, ma is kiderült ez-az az Operation Wind Bastionről.

Hirdetés

November 17-18-án mutatkozik be, várhatóan az azt követő héttől indul a tesztelése, majd december elején veszi kezdetét az Operation Wind Bastion, a Rainbow Six: Siege harmadik évének negyedik szezonja.

Hirdetés

Ebben Marokkó és a GIGR (Groupe d'Intervention de La Gendarmerie Royale) szervezet kerül középpontba, melynek két operátorát ismerhetjük meg. Az új védő egy szigorú parancsnok lesz (egyébként férfi), aki egy gyakorlóterepen állomásozik, az új támadó pedig egy női karakter, aki a Szaharát, az Alpokat, az esőerdőket és a sarkkört is megjárhatná, egyik sem tudná megtörni. A Ubisoft hozzátette még, hogy ügyesen tudja visszaszorítani az ellenfeleket.

Ezek alapján a védő egy újabb anchor lehet, aki nem nagyon mozdul ki a site-okról, a támadó pedig egy olyan kütyüt kap, ami a roamerek ellen segíthet. Persze ez csak találgatás, de nem kell sokat várnunk a leleplezésre.

Az új pálya egyébként egy az Atlasz hegységben található erőd lesz. Várjátok már? Hogy tetszik az épp zajló szezon?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)