Hirdetés

Rainbow Six: Siege - megérkezett az Operation Wind Bastion

|

Többek között két új operátorral és egy vadonatúj pályával bővült a Ubisoft népszerű lövöldéje.

Hirdetés

Már egy ideje tudták a Rainbow Six: Siege játékosai, hogy miféle újdonságokra számíthatnak a következő nagy frissítés élesedésével. Nemrég pedig végre meg is jöttek az új tartalmak, így most már lehet próbálgatni azokat.

Hirdetés

Befutott az Operation Wind Bastion, ami számos jósággal bővítette a Ubisoft játékát. Elérhetővé vált például egy új támadó karakter, Nomad, illetve egy új védő is, aki a Kaid nevet kapta. Természetesen mindketten egyedi kütyüket használhatnak a meccsek közben, amelyek elég hasznosnak bizonyulhatnak egyes helyzetekben.

Ezen felül érkezett még egy vadonatúj pálya is, a Fortress, ami Marokkóba viszi el a játékosokat, és elég szép munkát végzett a Ubisoft a megalkotásával. Persze ez még nem minden, ugyanis jöttek új fegyverskinek is, és már kedvenc profi csapatunkhoz tartozó kinézetet is vásárolhatunk az egyes karaktereknek.

Az újdonságokon kívül sok dolgon változtattak is a fejlesztők, így például megújult egy kicsit a kezelőfelület néhány eleme, megváltozott néhány operátor, illetve számos hibát is kijavítottak a srácok. Az új tartalmak és változások teljes listájáért látogassatok el erre az oldalra.

Hogy tetszik eddig az Operation Wind Bastion?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)