Hirdetés

Rainbow Six: Siege - folyamatosan csökkenni fog az operátorok ára

|

Évről-évre egyre kevesebbet kell majd fizetnünk, ha fel szeretnénk oldani egy új karaktert a játékban.

Hirdetés

A Rainbow Six: Siege eredeti operátorait viszonylag olcsón megvehette az összes játékos (aki mostanság veszi meg a játékot, meg is kapja ezeket), ám az új szezonokkal érkezett karakterekért már elég borsos árat kell fizetni. Ezen szeretne változtatni egy kicsit a Ubisoft, és már elő is állt egy megoldással.

Hirdetés

A játékba frissen bekerült, vadonatúj operátorokért kezdetben ugyanúgy 25 ezer Renownt vagy 600 R6 kreditet kell majd fizetnünk, mint eddig. Viszont idővel csökkenni fog ez az ár, így egy évvel később már 20 ezer Renownért/480 kreditért feloldhatjuk a karaktert, két évvel a megjelenés után pedig még olcsóbban, 15 ezer Renownért/360 kreditért juthatunk hozzá. Három év elteltével ráadásul már csak 10 ezer Renown/240 kredit lesz az operátor ára.

Tehát a valódi pénzért megvásárolható R6 kreditekben nem lesz túl nagy csökkenés, viszont ezentúl mindenképp gyorsabban kaparinthatjuk majd meg a karaktereket a játékkal is megszerezhető Renownból. A változások a negyedik év során lépnek életbe, szóval már nem kell sokat várnunk rájuk.

Ti hány operátort oldottatok fel eddig?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)