Hirdetés

Rainbow Six: Siege - több operátor is megváltozik egy kicsit

|

Több karakteren is alakít a Ubisoft, és akad olyan, aki valamivel gyengébb lesz a frissítés után.

Hirdetés

A fejlesztők folyamatosan igyekeznek javítgatni a Rainbow Six: Siege karakterein, lehetőleg úgy, hogy ne legyenek túl erősek, se túl gyengék. Nemrég pedig meg is tudtuk, milyen változtatásokra számíthatunk a közeljövőben.

Hirdetés

Több támadó operátoron is csavar egyet a Ubisoft, így például Finka különleges képessége már nem 20 másodpercig, hanem csak 10-ig lesz aktív, viszont Blackbeard MK17-es fegyverének sebzése 42-ről 49-re növekszik. Jackal is kap egy kis módosítást, aminek köszönhetően az eddigi 5 helyett akár már 8 méterről is beolvashatja a lábnyomokat.

A védők közül Frost lesz erősebb hamarosan, így az SMG 43 helyett 45-öt sebez, a Super 90 pedig 32 helyett 35-öt. Ráadásul a szögesdrót működése is megváltozik egy picit, mert az eddigi 45%-os lassítás helyett 50%-kal fognak lassabban mozogni a drótok közé keveredő támadók.

A változások teljes listáját erre találjátok.

Ti min változtatnátok még?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)