Hirdetés

Rainbow Six: Siege - új drónos operátort hoz a következő szezon

|

Megtudunk pár apróságot az Operation Chimera karaktereiről, valamint az Outbreak eseményről.

Hirdetés

Valamikor februárban indul majd a Rainbow Six: Siege harmadik évének első szezonja, az Operation Chimera. Visszaáll a régi rend, ismét két operátor csatlakozik a felhozatalhoz.

Hirdetés

Egy friss blogbejegyzésből most kiderült róluk pár dolog. Mindketten a Six speciális alakulatának, a CBRN-nek (Chemical, Biological, Radiological, Nuclear Threat Unit) a tagjai. Az egyikük francia, és egy drón segítségével vizslatja a karantén határait, a másik pedig Oroszországból jött, és önmegsemmisítő nanorobotokkal kapcsolatban tud ezt-azt. Nem tudjuk, hogyan alkalmazzák tudásukat a gyakorlatban, de a következő pár hétben ez is kiderül majd.

A Chimera keretében jön a limitált ideig elérhető Outbreak is, mely Új-Mexikóba utaztat minket. Három operátorral mehetünk majd a veszélyzóna közepébe. Ennél többet most sem tudtunk meg róla, de nem kell már sokat várnunk arra, hogy minden kiderüljön - az is, hogy pontosan ki vagy mi ellen vesszük fel a harcot.

A Six Invitational február 13. és 18. között kerül megrendezésre, ha korábban nem, ez idő alatt minden ki fog derülni.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)