Hirdetés

Rainbow Six: Siege - így zárult az Outbreak

|

A járványt sikerrel megfékeztük, a Rainbow Six: Siege kooperatív módja most egy darabig nem lesz játszható. Legalább megtudtuk, melyik volt a legnépszerűbb karakter, és mennyit ölt Tachanka.

Hirdetés

Rendhagyó módon indult a Rainbow Six: Siege harmadik éve, ugyanis új pálya helyett egy teljes új co-op módot kaptunk a Ubisofttól, két támadó operátor kíséretében. 

Hirdetés

Az Outbreak során Truth or Consequences városában indulhattunk bevetésre, ahol a megváltozott életvitelű lakosságot ritkíthattuk meg. A hivatalos adatok szerint sikerült több mint négy és félmilliárd nemzombit kinyírni, viszont közel százmilliószor feküdtünk le egy Grunt, egy Smasher, egy Rooter, egy Apex vagy egy Breacher ténykedéseinek hála. A legtöbbször választott operátor Finka volt, őt Doc, majd Ash követte, a legkevesebben pedig Glazt és Kapkant választották, akiknél még a Recruit is népszerűbbnek bizonyult. Tachanka a középmezőnyben végzett, 71,7 millió ellenfelet darált le LMG-jével, úgyhogy nagyon büszkék vagyunk rá. További statisztikákat alább láthattok.

Most júniusig pihenünk, akkor két olasz katona és egy hagyományos pálya jelenik majd meg.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)