Hirdetés

Rainbow Six: Siege - rengeteg új infó jött, kaptunk egy új trailert

|

Egyre nehezebben telnek a várakozás percei, pedig még majdnem egy teljes hónap van a DLC-ig.

Hirdetés

Eleinte senki nem vette igazán komolyan, hogy zombis játékmódot kap a Rainbow Six: Siege, de az Outbreak DLC lehet a legnagyobb durranás a játék történetében.

Hirdetés

Ha ilyen tempóban jönnek a trailerek, akkor egyrészt rengeteg videós anyagunk lesz március elejére, másrészt abban is biztosak lehetünk, hogy a Ubisoft nem sajnálta az időt, a pénzt és az energiát a promóciós anyagokra, vagyis a tartalom elég nagyot fog szólni. Na de haladjunk szépen sorjában. Egyrészt jött egy ilyen trailer, amiben Ash tovább magyarázza a történéseket:

Másrészt kaptunk egy részletes leírást a különböző alien típusokról is. Lesznek köztük kisebbek és nagyobbak, illetve speciális képességekkel rendelkezők, akik mondjuk át tudnak robbantani falakat. A Grunt páncélba burkolózik, ha ellenfelet érzékel, a Breacherek gyorsak és felrobbannak, a Rooterek a földből lőnek ki tüskéket, és halálukhoz közel erősebbek lesznek, a Smasherek falakat rombolnak és szinte sebezhetetlenné válnak a golyók által, az Apexek pedig vakító robbanószert tudnak dobni, valamint további ellenfeleket gyártanak. Ezek ráadásul mind együtt dolgoznak az operátorok ellen. Bővebb infót itt találtok.

Ha nem akartok olvasgatni, és meg akarjátok tudni, mennyi infót rejtett az előbbi trailer, akkor csekkoljátok iceycat25 videóját!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)