Hirdetés

Rainbow Six: Siege - óriási lesz a következő PC-s patch

|

Az Operation Healthet megkoronázó frissítés akkora, mint egy teljes játék, de nagyon fontos dolgokat tartalmaz majd.

Hirdetés

Érezhetően megváltozott a Ubisoft játéka a jelenlegi szezonban, nem minden tekintetben a javára. Az Operation Health nagyon kellett már, de maradnak javítanivalók az augusztus végén induló új szezonra is. 

Hirdetés

Azt, hogy mikor jön a Y2S3.0 patch, a kiadó még nem árulta el, azt viszont egy blogbejegyzésben nagyjából körülírta, milyen tartalmakra számíthatunk. Ez lesz minden jövőbeli frissítés alapja, ezért az úgynevezett data forge-okat, avagy a fájlokat tartalmazó tömörített archívumokat is lecserélik. A jelenlegiek ugyanis már fölösleges fájlokat is magukban foglalnak, amik csak pazarolják a helyet. Ennek egyik előnye, hogy csökken a töltési idő, és bár PC-k esetében nem tudják százalékosan megmondani, mire számíthatunk, konzoloknál kb. 10%-kal gyorsabban juthatunk be a meccsekbe. 

A textúraminőség minden beállítási szint esetében javul: míg az ultra alatt játszók főleg a karaktereken vehetnek észre változásokat, a 6 GB VRAM-mal rendelkezők a környezetet is szebbnek láthatják. 

Mindezen újdonságok ára az, hogy az Ultra HD textúrákat igénylőknek 42 GB, a többi PC-s játékosnak 26 GB adatot kell letöltenie, míg a PS4-esek és Xbox One-osok 15 GB-tal számolhatnak. Egyelőre ezek becsült értékek, de várhatóan nem fognak sokat változni.

Időközben a játékosok száma átlépte a 20 milliót. Ha minden jól megy, egy izgalmas hírrel is szolgálhatunk nektek nemsokára, figyeljétek a GSO-t. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)