Hirdetés

Rainbow Six: Siege - a szétlőhetetlen kamera megváltoztathatja a játékot

|

Tegnap újabb fejlesztői jegyzetet adott ki a Ubisoft a Siege tesztszerver kapcsán, és úgy tűnik, hogy alaposan megváltozik majd a játék képe, ha minden módosítás élesedik.

Hirdetés

Tegnap már beszámoltunk arról, hogyan terveznek átalakítani bizonyos operátorokat a Ubisoft dizájnerei, most pedig újabb izgalmas újításokról rántották le a leplet, amik helyet kapnak a TTS következő változatában.

Hirdetés

A custom game részbe bekerül például a pick-ban mód, ahol mindkét csapat kitilthat operátorokat, amiket egyikük sem használhat a meccs során. Ez eléggé felkavarhatja a meccseket, hiszen ha Thermite és Hibana is kiesik, akkor sokkal nehezebb lesz támadni. Üdvös változtatás, hogy dropshot közben (ez ugye az, amikor lövés közben lefekszik valaki, hogy nehezebb legyen eltalálni) automatikusan leengedi a fegyvert a karakter, így az animáció alatt csak csípőből tudunk tunkolni, ami messze nem olyan pontos. Ezt ugye már tesztelgetik egy ideje, most tovább finomítanak rajta.

Mivel a gyors operátorok a statisztikák alapján sokkal jobban teljesítenek mint lassabb társaik, kicsit változtatnak mindenkin: a 3 speedesek picit lassabbak, az 1 speedesek pedig picit gyorsabbak lesznek, pisztollyal gyorsabban fognak szaladni a karakterek (kivéve azok, akik a kütyüjük használatakor veszik elő a fegyvert, mint IQ), és a pajzsosok sem lesznek lassabbak, ha a hátukon van a pajzs (bár ilyet azért nagyon ritkán látni). Echo két drónt kaphat, amivel még nehezebbé teheti a támadók dolgát. A legnagyobb port kavaró változtatásról mindössze egyetlen mondat szerepel a bejegyzésben, ami így szól:

Néhány operátor másodlagos kütyüként kihelyezhető, golyóálló kamerát kap.

Sajnos azt egyelőre nem tudjuk, hogy ez pontosan hogy működik, vagy egyáltalán kiket érint. Azért lássuk be, hogy a támadóknak adni egy ilyen kamerát elég durva lenne (főleg mióta Lion is a játékban van), úgyhogy várhatóan a védőkhöz kerül, már csak az a kérdés, miben lesz más, mint egy Valkyrie kamera. Emellett nem biztos, hogy egy C4-et vagy egy pajzsot érdemes lesz rá lecserélni.

Ti mit gondoltok, hogyan fog működni a kütyü?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)