Hirdetés

Következő generációs konzolokra is jön a Rainbow Six: Siege

|

Nemcsak hogy már az új konzolok megjelenésekor nyomhatjuk a népszerű lövöldét, de együtt is játszhatunk majd azokkal, akik a régi gépeken maradtak.

Hirdetés

Leroy Athanassof, a Rainbow Six: Siege rendezője egy interjúban mesélt jövőbeli elképzeléseikről a Windows Centralnak. Az általa elmondottak alapján Ubisoft sem hagyja figyelmen kívül a PlayStation 5 és az Xbox Series X érkezését, és a terveik szerint már a gépek megjelenésekor számíthatunk majd a multis lövöldéjük következő generációs megjelenésére.

Hirdetés

Athanassof elmondása szerint szeretnék elkerülni azt a helyzetet, ami a PS4 Pro és a One X megjelenésekor állt elő, amikor is hónapokat kellett várni az új gépek kihasználását segítő frissítésre. A Ubisoft biztos akar lenni benne, hogy amint a rajongók elindítják az új konzoljaikat, már nyomhatják is a Siege-et.

"Dátumot nem tudok adni, mert az nem rajtunk múlik, hanem az új konzolok gyártóin. Amit el tudok árulni, az az, hogy már a megjelenéskor ott leszünk. A cél, hogy a gépek indulásánál a Siege is ott legyen. Nem akarjuk feldarabolni a közösséget, szóval azt akarjuk, hogy mielőbb nyomhassák a játékot az új gépeken, a régi barátaikkal."

Ezen felül Athanassof biztosított mindenkit, hogy lesz visszafelé kompatibilitás, azaz a PlayStation 5-ös játékosok játszhatnak majd a PlayStation 4-es társaikkal, és ez Xboxon is így lesz. A rendező megemlítette, hogy készen állnak teljes cross-playre a PS és Xbox rendszereken keresztül, de ez jelenleg inkább a Sonyn és a Microsofton múlik.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)