Hirdetés

Rainbow Six: Siege - ha PlayStation 4-en játszol, semmiképp ne frissítsd!

|

Tönkreteheti a PlayStation 4 merevlemezét a Rainbow Six: Siege legújabb frissítése, úgyhogy ha már letöltöttétek, ne indítsátok el a játékot!

Hirdetés

Láttunk már cifra dolgokat a Ubisofttól, de ritka az olyan eset, amikor a teljes konzolt veszélybe sodorja egy bug.

Hirdetés

Hajnalban elárasztották a r/Rainbow6 subredditet a panaszok, a játék a legújabb frissítés után ugyanis állítólag képes a konzol merevlemezét olyan szinten megkárosítani, hogy az használhatatlanná válik. A probléma elvileg akkor jelentkezik, ha valaki megpróbálja játékra hívni barátait. A kapcsolódó megathreadben azt javasolják, hogy aki teheti, ne töltse le a patchet, vagy ha már letöltötte, ne indítsa el a játékot, amíg a Ubisoft nem ad bővebb tájékoztatást vagy egy újabb javítást.

Craig Robinson közösségi menedzser egyébként a Sonyra próbálta kenni a dolgot, mondván a firmware-rel van a baj, de a hiba azoknál is jelentkezett, akik nem telepítették a legújabb, opcionális update-et.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)