Hirdetés

Rainbow Six: Siege - sikerült megoldani a PS4-es problémát

|

Ha minden igaz, már nem kell attól félni, hogy a Siege tönkreteszi a PS4-ek merevlemezét.

Hirdetés

Elég kellemetlen helyzetbe került a napokban a Ubisoft, miután a Rainbow Six: Siege legújabb frissítése után a barátok partyba invitálása jobb esetben összeomlást, rosszabb esetben tropára ment merevlemezt eredményezett. 

Hirdetés

Bár más játéknál ilyen probléma nem fordult elő, a Ubisoft egyből a Sonyra terelte a gyanút, és akármilyen bizarr is, valószínűleg tényleg ott lehetett valami gond. Pár órával ezelőtt megjelent egy poszt, amiben közölték, hogy a SIE (Sony Interactive Entertainment) illetékesei megtalálták a megoldást, és aki érintett, indítsa újra a konzolját, utána már nem lesz semmi baj. Akinek mégis, az az @AskPlayStation Twitter fiókot zargassa. 

A fennakadásért a szokásos módon, 50%-os renown bónusszal kérnek bocsánatot, ami még kb. 24 órán át tart. Ha PS4-en játszotok, használjátok ki. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)