Hirdetés

Rainbow Six: Siege - szivárványos eseménnyel ünnepeljük a bolondok napját

|

A különleges buli során színpompás és meglehetősen giccses öltözékek és kiegészítők várják a játékosokat.

Hirdetés

A Rainbow Six: Siege alapvetően egy taktikai lövölde, amiben minden lépésünket alaposan meg kell terveznünk, és nem igazán van helye benne a viccelődésnek. Persze ezek a szabályok nem érvényesek április első napján, így a Ubisoft most valami igazán különlegessel állt elő.

Hirdetés

Április 1-én, vagyis ma veszi kezdetét a Rainbow is Magic nevű játékbeli esemény, ami egészen április 8-ig tart, tehát lesz időnk kiélvezni az újdonságokat. Az event egyik legérdekesebb része az alaposan átdolgozott Plane pálya, amelyen egy játékrepülőben lövöldözhetünk, és az lesz a feladatunk, hogy kiszabadítsuk a védők fogságából a VIP plüssmackót.

A különleges misszió mellé természetesen varázslatos öltözékek is dukálnak, így Blackbeard, Montagne, Smoke és Tachanka is kapnak vadonatúj ruhadarabokat, amik tökéletesen illeszkednek az esemény hangulatához. Emellett rövid ideig elérhetővé válnak a Rainbow is Magic Collection Packek is, amelyekben 17 exkluzív tárgy található, és mindenki kap egyet ajándékba, ha belép a játékba az esemény során.

Hogy tetszenek az újdonságok?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)