Hirdetés

Rainbow Six: Siege - végre kilép a bétából a ranked mód, változik a casual is

|

Ezzel viszont komoly változások is jönnek, emelik például a szintminimumot.

Hirdetés

Azóta, hogy három évvel ezelőtt elindult, béta állapotban játszhatunk a Rainbow Six: Siege ranked módjában. Persze alapvetően ez nem jelentett sokat, és nem hisszük, hogy pusztán azzal, hogy eltűnik a béta jelzése, minden hiba megjavul, de változások lesznek.

Hirdetés

Még valamikor az év első felében megtörténik a váltás, melynek következtében bekerül a pick-ban rendszer (mindkét csapat kitilthat egy-egy védő és támadó karaktert, akiket nem lehet választani a meccs ideje alatt), illetve 20-as helyett 30-as szinttől lehet majd játszani. Emellett többet tudhatunk meg az MMR-rünkről és a különböző szintek átlagos MMR-jéről (ez a mutató a matchmakingben segít, ez alapján válogat nekünk nagyjából azonos képességű ellenfeleket és társakat a játék).

A fejlesztők azt is bejelentették, hogy a casual módban ki lehet majd választani, mely pontról szeretnénk indulni támadóként, illetve jön egy playlist a kezdőknek, amin egyrészt csak néhány pálya pörög, másrészt 50-es szint felett nem lehet belépni az ezen zajló meccsekbe.

Kiderült továbbá, hogy viszonylag hamar, a most induló szezonban átdolgozzák a teamkillek büntetését. Ha valaki lelövi az egyik csapattársát, és megsebez egy másikat, a sebzés nem utóbbira, hanem a támadóra fog hatni. Ez remélhetőleg elveszi a trollok kedvét, de meglátjuk, a gyakorlatban hogy fog működni. 

Gridlockról és Mozzie-ról itt, a negyedik év várható újdonságairól pedig itt olvashattok.

Mit változtatnátok még a játékon?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)