Hirdetés

Rainbow Six: Siege - most rendesen megszedhetjük magunkat Renownnal

|

A Ubisoft megint úgy kér bocsánatot, hogy nehéz legyen nem megbocsátani. Egy héten át több jár a játékbeli fizetőeszközből.

Hirdetés

Újabb patch, újabb csatlakozási problémák a Rainbow Six: Siege-ben. A kedden érkezett frissítés után sokan nem tudtak csatlakozni, de velem például olyan is előfordult, hogy rankeden 2v5-ben kellett lenyomnom egy meccset, mert egy csapattársat még a betöltésnél kidobott a játék, további kettőt pedig az első kör kezdetén. Pontlevonás persze ugyanúgy járt, mintha 5v5-öt buktam volna el. 

Aki hasonló traumát élt át, azt valószínűleg egy kicsit vígasztalja, hogy várhatóan február 28-án 22:00-ig minden platformon 50%-kal több Renown jár, mint általában. Az akció már most is fut. Nyert ranked meccsenként így több mint 500 szerezhető, és ha valaki boostert aktivál, pillanatok alatt összegyűjtheti a pénzt a második év összes operátorára, vagy például a bacon fityegőre, ami nyilván kötelező elem minden fegyverre. 

Mi mégis inkább arra vágyunk, hogy ne legyenek gondok, és kényelmesen játszhassunk munka után. Tán nem olyan nagy kérés ez, ugye, Ubisoft?

Egyébként szerdán verseny, gyertek el, próbáljátok ki magatokat!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)