Hirdetés

Rainbow Six: Siege - Lion komoly nerfet kap, Capitao is változik

|

A tesztszerveren a héten már ki is próbálhatjuk a frissítést, ami a friendly fire átalakítása mellett két karakteren is változtat.

Hirdetés

Arról már tegnap beszámoltunk, hogy a napokban a tesztszerveren próbálgathatjuk az új Reverse Friendly Fire rendszert, de nem ez lesz az egyetlen újdonság.

Hirdetés

Két karaktert is átdolgoznak. Az egyik változtatást már kipróbálták, de nem volt olyan állapotban, hogy élesíthessék: Capitao tüzes nyila nagyobb területen, de kevesebbet sebez, illetve a nyílvesszőre hat a gravitáció, így nem lesz majd olyan könnyű belőni a pálya egyik végéről a másikba. 

Ami ennél is érdekesebb, az a Liont érintő nerf. A figyelmeztetés 3 helyett 1,5, a scan 4 helyett már csak 2 másodpercig tart, és körvonal helyett is csak pinget kapunk (mint Alibi képességénél). Cserébe csak 15 másodperc a cooldown (az eddigi 27 helyett) és 3-szor nyomhatjuk el a képességet, viszont Vigilt a képessége erre is immúnissá teszi a jövőben.

Nektek hogy tetszenek a változtatások?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)