Hirdetés

Rainbow Six: Siege - nem minden pályát fognak átdolgozni

|

Van, amit egyszerűen nem lehet, mert elvesztené a varázsát.

Hirdetés

A Ubisoft idén nagyon belendült a pályaváltoztatgatásba. A fejlesztők a Club House-t az aktuális szezonban módosították, a Grim Sky-ra a Consulate-en pakoltak át ezt-azt, a Herefordot pedig annyira átrendezték, hogy gyakorlatilag új mapként gondolhatunk rá.

Hirdetés

Nem tudjuk, mi lesz a következő, de azt igen, hogy mit fontolgatnak, és mi az, amihez várhatóan nem fognak hozzányúlni. A PCGamesN még a Six Major Paris versenyen beszélgetett fejlesztőkkel, akik elmondták, hogy a Kanalt és a Favelát át lehetne úgy alakítani, hogy visszakerülhessenek a ranked pályák közé. A Kanallal az a legnagyobb baj, hogy a két külön épület között csak egy útvonalon lehet átmenni, illetve rengeteg lehetőséget ad a spawnpeekre. A House és a Plane viszont nem lesz átgyúrva egy darabig, mert tartanak attól, hogy csak drasztikus módosításokkal tudnának valamit kezdeni velük, elvesztenék "lelküket".

Ti melyik pályát módosítanátok? Melyiket szeretnétek újra rankeden látni?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)