Hirdetés

Az biztos, hogy jön Rainbow Six: Siege Season 4, de még csak találgathatunk róla

|

Az Operation Shifting Tides több új karakterrel és pályával is bővíti majd a játék repertoárját, de sok konkrétum még nincs.

Hirdetés

Úgy tűnik, hogy Rainbow Six: Quarantine fejlesztése egyáltalán nem befolyásolja a Siege további támogatását, mivel a Ubisoft most jelentette be hivatalosan, hogy érkezik az Operation Shifting Tides névre keresztelt Year 4 Season 4, ebben pedig új karaktereket és újradolgozott pályákat is találhatunk majd, amikor decemberben megjelenik. 

Hirdetés

Egyelőre nem sokat tudunk arról, hogy miket tartogat majd nekünk az új bővítőcsomag, a híresztelések szerint azonban egy indiai és egy kenyai operátorral gazdagítja a választható ügynökök listáját, valamint tartalmazza majd a Theme Park pálya egy újradolgozott verzióját. A Ubisoft egyelőre csak egy Twitter-bejegyzéssel adta tudtunkra az új szezon közeledtét, melyben egy rövid videót is láthatunk:

Az Operation Shifting Tides december 2-án élesedik majd, miután pár hetet eltölt a teszt szervereken, de tartalmairól valószínűleg többet is megtudunk a Rainbow Six Pro League Season X fináléjában, melyre már csak pár napot kell várni.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)