Hirdetés

Rainbow Six: Siege - már biztos, hogy jön a második Season Pass

|

A Ubisoft a hétvégén megerősítette, amit eddig is sejteni lehetett: még legalább egy teljes évig érkezik a tartalom a Rainbow Six: Siege-hez.

Hirdetés

Nem sok játék kapott második szezonbérletet az elmúlt időszakban. Most így kapásból csak az Evolve ugrik be, de nem lennék meglepődve, ha egyetlen darabot se adtak volna el abból a csomagból.

A hétvégi Rainbow Six: Siege Pro League döntőn nemcsak az Operation Red Crow újításairól (két operátor, két pálya, kaliber-alapú rombolhatóság, uniformisok és győzelmi animációk) rántották le a leplet, hanem azt is megerősítették, hogy jön a második évad, ahol egy szezonbérlettel hasonló tartalomra számíthatunk majd, mint ebben az évben.

A Siege esetében a Ubisoft megtalálta a tökéletes fizetési modellt: a pályák ingyenesek, az operátorok pedig in-game kreditekkel is feloldhatóak (ráadásul durván 20 óra alatt kifarmolhatóak, szóval még csak nem is kell hónapokat grindolni), így kizárólag néhány kozmetikai cuccért kell fizetnünk.

Kíváncsian várjuk, milyen meglepetéseket rejteget a Season 2.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)