Hirdetés

Rainbow Six: Siege - jön egy újabb pajzsos operátor, Tachankát is teljesen átdolgozzák

|

A játék dizájnerei Redditen válaszoltak a rajongók kérdéseire, a válaszokból pedig elég sokat megtudtunk a jövőbeli tervekről.

Hirdetés

Leroy Athanassoff rendező és Jean-Baptiste Halle dizájner tegnap egy Reddit AMA-ben válaszoltak a rajongók operátorokkal kapcsolatos kérdéseire, ahol rengeteg izgalmas dolog derült ki a jövőbeli és már játszható karakterekkel kapcsolatban.

Hirdetés

Megtudtuk például, hogy lesznek még pajzsos operátorok, de előbb a mostaniakat akarják rendbe tenni. A problémát az okozza, hogy a belső kamerából sokkal szélesebbnek tűnik a pajzs, mint valójában, ezt pedig nagyon nehéz megfelelő módon orvosolni.

Athanassoff azt is elismerte, hogy Tachanka annyira kilóg a metából, hogy gyakorlatilag egy teljesen másik játékot játszik, és bár megpróbálták kisebb-nagyobb módosításokkal helyrepofozni, ez sajnos nem sikerült, így az operátor átesik majd egy nagygenerálon. Ehhez azonban időre van szükség, úgyhogy ne álljatok fél lábon, amíg megtörténik.

Azt is megtudtuk, hogy Blackbeardet már a megjelenés előtt betervezték, és akkor kifejezetten jó ötletnek tűnt, a játék képe azonban rengeteget változott. Hiába vannak tapasztalt dizájnerek a csapatban, arra nem voltak felkészülve, hogy egymillió tinédzser rászabadul a játékra, és napi 4-8 órában tolják majd az egészet úgy, hogy közben több ezer óra CS:GO van mögöttük. A fejlesztési fázisban a dizájnerek közti meccsek egészen máshogy néztek ki, és bár Blackbeardet többször is lábon kellett lőni az elmúlt években, a dizájnerek szerint most jó helyen van a többi operátorhoz képest.

Ha az egész beszélgetésre kíváncsiak vagytok, kattintsatok ide!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)