Hirdetés

Rainbow Six: Siege - rövidfilmek mutatják be a terrorelhárítókat

|

A Ubisoft építi egy kicsit a lore-t, az első kisfilm főszereplője Dokkaebi és Thatcher.

Hirdetés

A Six Invitational 2019 most zajlik épp, de a következő szezonról csak holnap esik szó. Ez nem jelenti, hogy addig semmi újat nem tudunk meg.

Hirdetés

A Ubisoft kiadta az első ötperces kisfilmet, ami a The Hammer and the Scapel nevet kapta. Ebben Thatcher és Dokkaebi közösen és külön kalandoznak, hétköznapi körülmények láthatjuk őket és másokat. Már amennyire egy kocsmai bunyó egy kikötőben hétköznapi. A cél jobban bemutatni a karakterek eredettörténetét, lore-t építeni. Megismerhetjük Harryt is, aki a Rainbow Six új vezetője.

Még nem tudjuk, mikor jön a következő, de várható, hogy a Pro League döntőjének hétvégéjén, a negyedik év második szezonjának indulása előtt.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)