Hirdetés

Rainbow Six: Siege - 3v3 összecsapásokat hozott a legújabb, vadnyugati témájú esemény

|

A különleges event alkalmából valódi westernhősökké váltak a taktikus lövölde operátorai.

Hirdetés

Megjelenése óta sok izgalmas eventet rendezett már a Ubisoft a Rainbow Six: Siege játékosainak, akik így egy csomó limitált ideig elérhető cuccot zsebelhettek be. Most pedig váratlanul befutott a következő ilyen móka.

Hirdetés

Megérkezett a játékba a Showdown nevű esemény, ami vadnyugati hangulatú összecsapásokkal rázza fel egy picit a jól megszokott taktikus meccseket. Ezzel együtt elérhetővé vált egy vadonatúj játékmód, amiben 3v3, Secure Area típusú meccseké a főszerep, és egy hamisítatlan western témájú pályán, a Fort Truthon csaphatunk össze egymással. A törvény oldalán öt támadó operátor, Maverick, Ash, Twitch, Capitao és Glaz állnak, akik a banditákat eljátszó védők, vagyis Alibi, Kaid, Caveira, Maestro, valamint Rook ellen küzdenek. Illetve persze Recruit sem maradt ki a buliból. Ez a gyakorlatban azt jelenti, hogy a meccsben résztvevő két csapat közülük válogathat, ráadásul csak két fegyver, a BOSG. 12.2 és a Magnum LFP586 elérhető ezen a pályán.

Az event során egyedi Showdown Collection csomagokat is szerezhetünk, amelyekből aztán a mókában résztvevő tíz operátorhoz oldhatunk fel ilyen-olyan tematikus ruhadarabokat és fegyverskineket. Belépéskor kapunk egy ingyen tasakot, és összesen 31 exkluzív cuccot szerezhetünk meg ilyen módon. Egy Ubisoft Club Challenge-nek hála pedig meg is kaparinthatunk egy további pakkot, ha megnyerünk 10 kört az új játékmódban.

A Showdown egészen július 16-ig lesz elérhető, úgyhogy bőven van időnk kitapasztalni az újdonságokat. További részletekért csekkoljátok az esemény hivatalos oldalát. Hogy tetszik?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)