Hirdetés

Rainbow Six: Siege - kiszivárgott egy csomó új skin

|

Köztük van Smoke hamarosan debütáló elite skinje is, amitől nem dobtunk hátast.

Hirdetés

A Rainbow Six: Siege elég komoly változtatásokon esik át, hiszen éppen átalakítják a rangsorolt játékmódot, az újításokról pedig egyelőre megoszlik a játékosok véleménye, de a többség azért örül, hogy a Ubisoft igyekszik a legkiegyensúlyozottabb játékélmény felé közelíteni.

Hirdetés

Ezzel együtt hamarosan bekerül a játékba egy csomó új skin és animáció is. Twitteren valaki már ki is szivárogtatta az érkező Smoke elite skint, ami nem annyira egy elit kommandósra, sokkal inkább egy lázadóra vagy felkelőre hasonlít

A több tucat kiszivárgó kalapot, charmot és egyéb őrületet Jäger Himself össze is gyűjtötte egy videóba, itt meg tudjátok nézni az összeset:

Nektek hogy tetszenek a skinek?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)