Hirdetés

Nem játszottak még annyian egyszerre a Rainbow Six: Siege-dzsel a Steamen, mint most

|

Az új, egyidejű játékosszám-rekord szépen mutatja, hogy igenis komoly haszna van a hosszútávú támogatásnak.

Hirdetés

A Rainbow Six: Siege 2015-ben jelent meg, és akkor meglehetősen langymeleg fogadtatást kapott. Az elmúlt években a Ubisoft rengeteg karakterrel, pályával és egyéb aprósággal bővítette a shootert, nem is beszélve a számtalan egyensúlybeli és játékmechanikai változtatásról. A hosszú évek kitartása most megtérült: új Steam-csúcs született.

Hirdetés

Egy Benji-Sales néven twitterező iparági elemző vette észre, hogy a Rainbow Six: Siegenek a közelmúltban volt a legsikeresebb napja. A Steamen egyszerre 180 000 játékos lövöldözött, ami több, mint eddig bármikor. Ezzel a Siege ideiglenesen a platform 5. legtöbbek által játszott címe lett a CS:GO, a Dota 2, a PUBG és a GTA V után. A 180 000 egyébként szigorúan csak a Steamre vonatkozik, tehát a uplayes és konzolos adatok nincsenek benne. Kíváncsiak lennénk rá, hogy mindennel együtt mekkorát ugrana a mérő.

A megjelenése óta eltelt években a Rainbow Six: Siege 50 millió érdeklődőt vonzott be, ami komolyan felpörgette a közösséget. A játék egyre nagyobb sikernek örvend a megjelenése óta, ennek köszönhetően érkezik a következő éves bérlet, és kezdődnek a nagyobb karakterátalakító frissítések, mint például a hamarosan érkező Tachanka-revamp.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)