Hirdetés

Rainbow Six: Siege - hasznos lett Tachanka, de csak egy glitchhez

|

És nem is ő maga, hanem a lövege, ami bárkit sprintbajnokká változtat.

Hirdetés

Teljesen bizarr, milyen hibák jelennek meg a Rainbow Six: Siege-ben. Tegnap írtunk arról, hogy hackerek a kezdőpontra rakják a hatástalanító szerkezetet, ma pedig újabb hibára sikerült rábukkanni.

Hirdetés

Valójában már nagyjából egy hete ismert ez a glitch, de most kapott nagyobb figyelmet (és remélhetőleg így a Ubi is hamar kijavítja). A lényege, hogy ha ötször-hatszor beállunk Tachanka lövegébe gyors egymásutánban, bármilyen operátor úgy fog futni, mintha 3 sebességes lenne. Persze ennek hátránya, hogy valakit be kell áldozni a csapatból és neki Tachankát kell játszania, de alacsonyabb szinteken tud hasznos lenni.

Azt javasoljuk, hogy ne használjátok ki, de készüljetek fel rá, hogy lesz, aki igen. Bár még úgy sem teszi tönkre a játékot feltétlenül, a Siege nem a rohangálásról szól.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)