Hirdetés

Rainbow Six: Siege - komolyabban büntetik a csapattársak lelövését

|

A héten érkező Y3S3.1-es patch kisebb változásokat hoz, de legalább egy kicsit elveszi a TK-zók kedvét.

Hirdetés

Főleg alacsonyabb szinteken és Casual módban fordulnak elő olyan "jópofa" játékosok, akik csak úgy, heccből lelövöldözik társaikat, aztán mivel két gyilkosság után repülnek a meccsből, 4v5-ös szituációba kényszerítik őket.

Hirdetés

A PC-re holnap, konzolokra szerdán megjelenő frissítés után az első team killt 30 perc, a másodikat 1 óra, a harmadikat 2 óra, a negyediket 24 óra, az ötödiket pedig egy teljes hét meccskereséstől való eltiltás követi. Ez mind Rankedre, mind Casualre érvényes.

A Y3S3.1 egyébként összeomlásokat javít, nem lehet a hatástalanítót falon keresztül elvenni, mindig felrobban a C4, ha elektromos falra dobjuk; Clash pajzsát már nem lehet kinyitni guggolva, és nem tud lőni, mielőtt a fegyvere megjelenne a képernyőn. Emellett a Herefordon majd nem lehet kidobni a felkészülési szakaszban semmit sehonnan. További infók itt.

Mennyire érzitek problémásnak a TK-t? Mit lehetne vele kezdeni?

Ha olyan közösségben akartok játszani, ahol nincs TK, keressetek egy csapatot, aztán készüljetek az MNEB-re!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)