Hirdetés

Megint remek kisfilmmel jelentkezett a Ubisoft, főszerepben a Rainbow Six: Siege operátoraival

|

A frissen közzétett CGI videóban összecsap egymással a játék néhány támadó és védő karaktere.

Hirdetés

Lassan, de biztosan megérkezik a Rainbow Six: Siege ötödik éve, amely átdolgozott pályákkal, vadonatúj operátorokkal, illetve egyéb jóságokkal igyekszik frissen tartani a taktikus lövöldét. Az újdonságok elkészítése mellett pedig arra is jut ideje a Ubisoftnak, hogy néha összedobjon egy-egy látványos kisfilmet.

Hirdetés

Az új videó a The Tournament of Champions címet kapta, és gyakorlatilag egy hagyományos Siege-meccset mutat be nekünk, csak épp sokkal drámaibb tálalásban. A jól ismert támadók és védők egy arénában csapnak össze egymással, ugyanazon a helyen, ahol már láthattuk őket egy korábbi, hasonló minőségű kisfilmben. Sőt, még jópofa interjúk is készültek az operátorokkal, hiszen mégiscsak egy, a Six Invitational 2020 tornához készült anyagról van szó.

Hogy tetszik?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)