Hirdetés

Rainbow Six: Siege - kikerül a Tower a Ranked módból

|

A Ubisoft is belátta, hogy egy nagyon rosszul balanszolt pályáról van szó.

Hirdetés

Az Operation White Noise-zal vált elérhetővé a dél-koreai torony, ami azonnal bekerült a Ranked pályák közé, és nagyon rövid idő alatt lett az egyik leggyűlöltebb mind közül.

Hirdetés

A mai napig rengeteg meccs indul úgy, hogy akár a támadók, akár a védők oldaláról megy a panaszkodás és a Ubi ekézése. A chatlogokat valószínűleg nem nézik a fejlesztők, de a fórumokat igen, és elismerték, hogy a Toweren nincs meg a kellő egyensúly, a pálya mérete a roamereknek kedvez, és a drónok sem tudják elég jól bejárni. Emellett úgy látták, túl sok a sötét rész, és nagyon nehéz randomokkal játszani. 

A következő szezonban ezek a pályák lesznek a ranked rotációjában: Bank, Clubhouse (buffolt), Oregon, Kafe, Consulate, Chalet, Border, Coastline, Skyscraper, Theme Park, Villa. 

A Tower a Casualben azért egyelőre marad, akinek hiányozna arra vegye az irányt.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)